Premium antipasti
-
Bruschetta z čerstvých rajčat
159,00 KčČerstvě opečená ciabatta tuto kořeněnou bruschettu se sluncem rozmazlenými rajskými jablíčky, voňavou bazalkou, extra panenským olivovým olejem a špetkou česneku zkrátka zbožňuje a stejně tak budete nepochybně i vy. Jednoduchý pokrm, avšak božská pochoutka ! Dozvědět se více -
Celá artyčoková srdíčka - v bylinkovém oleji
189,00 KčVychutnejte si křehká italská artyčoková srdíčka marinovaná ve voňavém bylinkovém oleji. Jednoduše jedinečné aroma! Srdíčka chutnají skvěle jako předkrm , nakrájená na čtvrtky na pizze nebo v italských salátových kreacích. Dozvědět se více -
Sušená cherry rajčata
219,00 KčEssiccati al sole: pravým tajemstvím těchto rajčátek je jejich sušení na slunci. Chutnají ještě sladčeji a intenzivněji než jejich velcí bratři, Pomodori lunghi. Pochutnejte si na těchto mini rajčátkách v podobě antipasti. Dozvědět se více -
Rajčata sušená na slunci - ochucená
219,00 KčOpravdový Slow-Food: až když jsou tato podlouhlá rajčátka řádně vyzrálá, dochází k jejich ručnímu sbírání. Následně se rozpůlí, osolí, a pak se volně suší pod paprsky zářivého slunce. Do sklenice se k nim přidá máta, olivový olej a řádná porce Amore. Dozvědět se více -
Lanýžový krém - pomazánka
269,00 KčPravé, černé, letní lanýže z Toskánska jsou velmi jemně namleté, pokryté olivovým olejem a solí. Zažijte příjemně lanýžovou chuť roztíratelné pasty, která je ideální pro jemné občerstvení crostini! Dozvědět se více -
Sušená rajčata s tuňákem
349,00 KčÚžasná, delikátní rajská jablka Pomodori secchi, která se dle staré tradice pomalu vysoušejí pod jižním sluncem. Ručně se pak plní Tonnem – středomořským tuňákem. Dozvědět se více -
Carciofi - Prémiové artyčoky
299,00 KčKřupavá dobrota. Užijte si syrové marinované artyčokové srdce konzervované v jemném, extra panenském olivovém oleji. Jemnou chuť artyčoku zvýrazňuje svěží citronová šťáva. Vynikající předkrm pro vaše středomořské chvíle plné požitku. Dozvědět se více -
Sušené hřiby 1. jakosti
219,00 KčNení skladem
Král mezi houbami: sbírán v toskánských lesích a následně na vzduchu usušen. Na plátky krájený dodá nádhernou hříbkovou vůni do vašeho rizotta, těstovin či omelety. Též se výtečně hodí do houbových omáček. Dozvědět se více