Zvěřinové speciality
-
Nduja - paštika z černého prasete s chilli
219,00 KčTato červená paštika z pikantních chilli papriček a kořeněného masa pocházejícího z původní černé rasy vepřů 'Suino Nero di Calabria' se řadí mezi tradiční speciality z prosluněného jihu Kalábrie. Dozvědět se více -
Kančí ragú na těstoviny
269,00 KčDo hrnce putuje maso z divočáka, lesní hřiby a to nejlepší ze zeleninové zahrádky. Tak vzniká jedna z nejznámějších toskánských omáček, ragú. Podáváme s papardelle. Už teď se olizujeme až za ušima, dobrou chuť! Dozvědět se více -
Chianina hovězí ragú
349,00 KčToto ragú je opravdovým pokladem toskánské kuchyně. Donna Mila ho vaří ve velkých hrncích pěkně pomaloučku, z toho nejlepšího hovězího masa pocházejícího z bílého skotu Chianino. Tuto výbornou omáčku podávajte s tagliatelle, mňam! Dozvědět se více -
Toskánský salám z divokého prasete
439,00 KčVzduchem sušený toskánský salám z libového vepřového a kančího masa v přírodním střívku, s ušlechtilou plísní. Doba zrání se pohybuje kolem 4 týdnů, výsledný produkt je okořeněn dle tradiční receptury, s typickou "divokou" chutí. Dozvědět se více -
Salám z černého vepře - krájený
159,00 Kč„Suino nero“ znamená v českém překladu „černé prase“. Jedná se o staré kalabrijské plemeno prasat, jejichž maso dodává salámu jemnou, téměř sladkou vůni. Salám je poté ochucen zeleným pepřem a trochou soli. Dozvědět se více -
Jelení salám - Dry Aged
519,00 KčTmavě červený salám z divočiny, který dozrává v solné jeskyni – takto si užijete Dry Ageing po té nejlepší možné stránce. Na suchém vzduchu dozrávající salám z libového masa jihotyrolských jelenů se suší po dobu osmi týdnů. Pak voní opravdu lákavě a ještě lépe chutná. Dozvědět se více -
Vepřový salám z Cinta Senese prasete
739,00 KčNení skladem
Salám pro lovce zábavy. Ze šunky prastarého prasečího plemene Cinta Senese vyrábí tradiční řeznictví Falorni tento vzduchem sušený, ušlechtilý salám. Libová šunka je tažena jemně tavícíma očima sladko-ořechové lardo-slaniny. Dozvědět se více