Buongiorno!

Prosciutto

položek: 9

na stránku

Seznam  Tabulka 

Nastavit vzestupně
  1.  Prosciutto špek - 400g v celku

    Prosciutto špek - 400g v celku

    349,00 Kč

    Jihotyrolská delikatesa: jemně uzená šunka zrající mnoho měsíců, jedinečná svou chutí, vyrobená s velkou pečlivostí v malém podniku rodiny Trocker z Kaltenbrunnhof v Castelrotto. Objednete si tuto delikatesu a přeneste se alespoň na chvilku do Itálie z pohodlí vašeho domova. Dozvědět se více
  2. Libová šunka z jihotyrolska

    Libová šunka z jihotyrolska

    439,00 Kč

    Pokud máte rádi vydatné snídaně, tak si tento lahodný libový špek z jihotyrolského Kaltenbrunnhofu rozhodně zamilujete. Aromatický špek je dodáván v celku. Už teď se nám z té oslňující vůně sbíhají sliny Dozvědět se více
  3. Toskánská šunka

    Toskánská šunka

    1 099,00 Kč

    Lehce nasolená delikátní šunka zraje dle tradiční receptury až 16 měsíců. Za účelem lepšího okysličení je sušena v horských oblastech. Servírována je především jako součást předkrmu, ale parádu a skvělou chuť je schopná vykouzlit i samotná. Dozvědět se více
  4. 1/4 Prosciutto di Parma

    Parmská šunka DOP - mramorovaná

    1 540,00 Kč

    Gambo neboli část Prosciutta di Parma zraje přímo na spodní části kýty. Po 24 měsících langhiránského mikroklimatu zde dozrává ten nejlibovější kousek prosciutta s typicky nasládlou chutí. Neváhejte a ochutnejte kus Itálie z pohodlí vašeho domova. Dozvědět se více
  5. 1/4 Prosciutto di Parma 1,4kg

    Parmská šunka DOP - intenzivní

    1 650,00 Kč

    Po 24 měsíční době zrání se tento nádherný kus vyřízne z "cuore" horního dílu prosciutta. Jedná se o chutný, obzvláště vydatný kus této vynikající parmské šunky, kterou nepohrdnou muži ani ženy. Dozvědět se více
  6. Vepřový bůček s divokým fenyklem

    Vepřový bůček s divokým fenyklem

    569,00 Kč

    Z jemného vepřového bůčku se vyrábí tato specialita v malé toskánské vesničce Montefioralle. Dozrává v aromatické krustičce z divokého fenyklu a černého pepře. Lepší chuť jste v ústech snad ještě neměli. Dozvědět se více
  7. Bresaola z Chianiny - v kuse

    Bresaola z Chianiny - v kuse

    1 099,00 Kč

    Chianina, ten nejjakostnější druh italského hovězího masa, se dle prastaré tradice Hannese Maira prosolí, za studena vyudí a následně vysuší na čerstvém alpském vzduchu. Servírujte toto naprosto libové maso nakrájené na slaboučké plátky jako šunku. Dozvědět se více
  8. 1/4 Prosciutto di Parma 1,4kg

    Parmská šunka DOP - jemná

    1 790,00 Kč

    Šikovně řezané ze srdce skutečného Prosciutta di Parma. Tento kus šunky má obzvláště jemnou a květinovou chuť. Zde, ve střední části šunkové kosti, je maso obzvláště jemné. Proto moc dlouho neváhejte a okuste výjimečnou chuť této masné speciality. Dozvědět se více
  9. Prosciutto špek - 4 kg šunky

    Prosciutto špek - 4 kg šunky

    2 170,00 Kč

    Jihotyrolská delikatesa: jemně uzená šunka uzrávající mnoho měsíců. Je jedinečná svou chutí, vyrobena s velkou pečlivostí v malém podniku rodiny Trocker z Kaltenbrunnhof v Castelrotto. Neváhejte a dopřejte si toto božské potěšení. Dozvědět se více

položek: 9

na stránku

Seznam  Tabulka 

Nastavit vzestupně
1