S malými bramborovými knedlíčky je na talíři prostě zábava. Vychutnejte si noky jako v Itálii: opečené na pánvi na šalvějovém másle s parmezánem nebo pečené v troubě s rajčatovou omáčkou a mozzarellou. Dozvědět se více
Kulinářský poklad: pravé letní lanýže dodávají jemným těstovinám jemnou a intenzivní vůni. Ručně a opatrně plní ženy tyto velké Tortelloni lanýžovo-ricottovým krémem a skládají tyto malá mistrovská díla do dekorativních pasta-taštiček. Dozvědět se více
Plněné nejchutnější salsiccí, parmazánem a čerstvým rozmarýnem, které vykouzlí středomořskou notu. Podlouhlé srolované casoncelli vypadají jako elegantní těstovinové bonbóny a jsou typickou specialitou Lombardie. Dozvědět se více
Krémová náplň se sněhově bílou ricottou, jemně smaženým listovým špenátem a čerstvě strouhaným parmazánem se jemně rozplývá na jazyku. Vždy budete chtít více extra velkých špenátových tortelloni s pevným, zlatožlutým těstovinovým těstem! Chutnají stejně lahodně jako domácí ... Dozvědět se více
Vrstva po vrstvě je pochoutkou: čerstvá vejce barví těsto krásně do žluta. Těsto se vyválí na tenoučko a nakrájí na pravidelné čtverce. Díky těmto čertsvým plátkům se Vám povedou pravé lasagne jako u mamma v Itálii! Dozvědět se více
Vykouzlete si doma pastu jako v ristorante u Gardského jezera. Smažené hříbky v kombinaci s nasekanými bylinkami chutnají tak aromaticky, jako byste je právě natrhali v horském lese. Tyto ručně balené taštičky z jemného těsta ukrývají krémovou, voňavou náplň. Dozvědět se více
Zlatožluté pappardelle z bronzového lisu: tradičně se podávají tyto čerstvé těstoviny s výraznými omáčkami jako např. pomalu se vařícím ragu Bolognese, nebo rustikálním ragu z rajčat, divočiny a hříbků. Dozvědět se více
Ručně vyráběné tortelli jsou jedinečné. Formaggella di Tremosine a Formaggio Garda hrají v receptu hlavní roli: typické speciality ze sýrárny Alpe del Garda, přímo z Tremosine u Gardského jezera. Dozvědět se více
Ve skvělé náplni pevných těstovinových medailonků se pravý sýr Asiago měkce a jemně rozplývá na jazyku. Jemně nakrájená, pikantní čekanka Radicchio Rosso nastavuje v chuti rustikální, kořeněný protipól. Rozhodně to zkuste! Dozvědět se více