Zažijte spalující oheň této mimořádné salámové speciality z jižní Itálie. Silně kořeněná paštika s přídavkem chilli. Měkkou Nduju si rozetřete na křupavý chléb, odměnou vám bude plná, božská a ničím nenahraditelná chuť. Dozvědět se více
Tato červená paštika z pikantních chilli papriček a kořeněného masa pocházejícího z původní černé rasy vepřů 'Suino Nero di Calabria' se řadí mezi tradiční speciality z prosluněného jihu Kalábrie. Dozvědět se více
S touto játrovou paštičkou doplněnou výraznou chutí lanýžů jednoduše připravíte výtečné crostini, jako byste byli rodilí Toskánci. Donna Mila připravuje kořeněnou pomazánku se spoustou lásky, a to podle starého receptu své rodiny. Dozvědět se více
Pro získání boží pochoutky se tato crostini pomazánka se slepičími játry vyrábí dle starého receptu s trochou vína, typickými toskánskými bylinkami a s přídavkem olivového oleje. Úžasně chutná na opečené topince ciabatty, anebo jako mazání ke grissinám. Dozvědět se více