Mouka na těstoviny, chléb a speciální mouky
Mouka na těstoviny, chléb
-
Výhodné balení Caputo Manitoba mouky na pizzu typ 0 - 3x1kg
Běžná cena: 249,00 Kč
Special Price 219,00 Kč
Zásobte se výjimečně dobrou moukou z mistrovského mlýna rodiny Caputových. Díky vysokému podílu bílkovin se dosáhne výtečné elasticity a stability těsta. s touto moukou tak je možné vyrábět i těžká těsta pro panettone či pandoro. Doporučujeme i na pizzu a ciabattu. Dozvědět se více -
Caputo bezlepková mouka na pizzu
299,00 KčPro vaše bezlepkové pizzy a chleby obsahuje Fioreglut směs různých bezlepkových mouk. Přírodní přísady jsou v Caputo pečlivě sladěny, aby byl zaručen úspěch. Dozvědět se více -
Caputo Manitoba mouka na pizzu s vysokým obsahem lepku typ 0
79,00 KčMouka z Manitoby, super pšenice s velmi vysokým podílem bílkovin. Její silná, lepková struktura udržuje těsta s velkým množstvím másla, droždí nebo vajec obzvláště elastická a pružná. Dozvědět se více -
Caputo jemná krupice z tvrdé pšenice
79,00 KčNeapol – to je pizza a pasta. Základem je mouka z historického mlýna rodiny Caputových. Zde se na krupici melou ty nejlepší druhy pšenice, poté jdou z krupice připravit úžasná těsta. Dozvědět se více -
Caputo mouka na čerstvé těstoviny a gnocchi typ 00
69,00 KčVýtečná mouka pro čerstvou pastu: díky svému vyrovnanému podílu škrobu a pevné lepkové struktuře se dobře pojí s máslem nebo vaječnými žloutky. Tak vzniká hladké, pevné a lesknoucí se těsto. Dozvědět se více -
Caputo krupice z tvrdé pšenice - 3x1kg
Běžná cena: 249,00 Kč
Special Price 219,00 Kč
Více chutí za ještě výhodnější cenu! Rodina Caputo pro výrobu krupičky vybírá pouze ty nejlepší druhy pšenice. Dvakrát namletá pšenice se doporučuje k výrobě mistrovské pasty a společně s moukou i na výrobu voňavé pizzy. Dozvědět se více -
Výhodné balení Caputo mouky na čerstvé těstoviny a gnocchi typ 0 - 3x1kg
Běžná cena: 209,00 Kč
Special Price 189,00 Kč
Cenově výhodné! Pro každého, kdo si sám rád vyrábí čerstvé těstoviny s vejci. Měkká pšeničná mouka má velmi dobré vazebné vlastnosti a výsledkem je hladké těstovinové těsto, které lze v těstovinovém stroji dokonale zpracovat. Dozvědět se více