Buongiorno!

Vepřové Capocollo Bio - v kuse

Můžete být první, kdo napíše recenzi tohoto produktu

Availability: Skladem

409,00 Kč
NEBO

Rychlý přehled

V té nejlepší bio kvalitě se vyrábí tato uzeninová specialita obzvláště jemné konzistence v malé usedlosti Querceta v Apulii. Chutná výtečně coby antipasto nebo nakrájená na panini. Nechte si chutnat!

Vepřové Capocollo Bio - v kuse

Dvojklikem na obrázek ho zobrazíte v plné velikosti

Oddálit
Přiblížit

Detaily

Querceta má velmi málo prasat, obvykle jen čtyři až pět. Z tohoto důvodu je množství produkovaných klobáskových specialit sezónně omezeno.

Jiná jména pro Capocollo jsou Coppa a Capicola. Kousky masa z hlavy a krku prasete se konzervují několik dní (v závislosti na receptu), po kterém obvykle odpočívají v lázni s červeným vínem. Následně se plní do přírodních střev a koření se pepřem. Konečné zrání může trvat až 100 dní.

Eko-Kontrola: IT-BIO-006

Možná Vás zaujmou i následující produkty

Sušená italská rajčata

Sušená italská rajčata

159,00 Kč
Nero d'Avola DOC - vítěz červeného vína

Nero d'Avola DOC - vítěz červeného vína

269,00 Kč
Salám s chilli krémem - krájený

Salám s chilli krémem - krájený

349,00 Kč
 

Štítky produktu

Štítky oddělujte mezerou. Víceslovné uzavřete v apostrofech (').