Detaily
Na rozdíl od mouky Farina Cuoco 00 Pizza Chef z Caputa potřebuje těsto na pizzu krátkou dobu odpočinku, 30 až 90 minut. Takže velmi rychle můžete vytvořit pravou. italskou pizzu!
S touto moukou můžete upéct lahodnou, neapolskou pizzu, ale můžete ji také použít k výrobě klasických sladkých specialit a chleba z Itálie.
Reologické vlastnosti (z datového listu Mulino Antimo Caputo):
Pečení (hodnota W) 200-230
Elasticita (hodnota P / L) 0,50-0,60
Stabilita (hodnota S) 3-6
Obsah glutenu (v %) 10,0-11,0
Možná Vás zaujmou i následující produkty
Výhodné balení Nero Sicílie DOC 6 x 0,75 lBěžná cena: 1 640,00 Kč Special Price 1 070,00 Kč |
Lanýžový olej
379,00 Kč
|
Pecorino tavený smetanový sýr
219,00 Kč
|