Detaily
Čerstvá ciabatta připravená k pečení:
Abyste si mohli vychutnat opravdu dobrou, čerstvou ciabattu, vždy ji doporučujeme podávat napůl rozpečenou. Dorazí k vám domů v pekárenském pytlíku přímo z pekárny, není balená v žádném plastovém balení. Pečlivě ciabattu upečte do dvou dnů po obdržení v troubě. Po upečení má obvyklé skladování 3 dny.
Křupavá ciabatta - instrukce pro pečení:
Pro přípravu: Chléb před konzumací pečte v dobře předehřáté troubě na 180 °C po dobu 15 - 20 minut (horní i spodní ohřev), v závislosti na požadované křupavosti. Pokud spěcháte, alternativně můžete nakrájený chléb upéct i v toastovači.
Možná Vás zaujmou i následující produkty
Ručně vyráběné klasické Grissini
79,00 Kč
|
Toskánský crostino krém s lanýži
349,00 Kč
|
Chlebové placky s olivovým olejem
139,00 Kč
|