Buongiorno!

Cotechino - v kuse

Můžete být první, kdo napíše recenzi tohoto produktu

Availability: Skladem

439,00 Kč
NEBO

Rychlý přehled

Pikantní klasika pro italský Nový rok. Tato vydatná uzeninová specialita ochucená středomořským kořením je již jemně předvařena. Pro maximální zážitek z chuti podávejte cotechino tradičně s čočkou.

Cotechino - v kuse

Dvojklikem na obrázek ho zobrazíte v plné velikosti

Oddálit
Přiblížit

Detaily

Cotechino se připravuje z hrubě nakrájeného vepřového masa, kůže, sádla a koření. Maso a koření se smíchají ve vepřových střevech, a poté se několik hodin vaří.

Návod pro přípravu: Nechte uzavřený sáček namočený ve vroucí vodě po dobu 20-25 minut. Poté vyjměte z obalu, nakrájejte na plátky a podávejte s bramborovou kaší, čočkou nebo fazolemi. Jako tradiční italské silvestrovské jídlo se cotechino podává s čočkou a polentou.

Možná Vás zaujmou i následující produkty

Vepřové Capocollo - plátky

Vepřové Capocollo - plátky

189,00 Kč
Italský T-bone steak

Italský T-bone steak

Běžná cena: 1 780,00 Kč

Special Price 1 620,00 Kč

Salám z horské vepřové šunky

Salám z horské vepřové šunky

409,00 Kč
 

Štítky produktu

Štítky oddělujte mezerou. Víceslovné uzavřete v apostrofech (').