Detaily
Typické jihotyrolské klobásky jsou specialitou z vysoce jakostního hovězího a vepřového masa a masité slaniny, která byla uzená přes aromatické bukového dřevo. Rafinovaná vyvážená směs jemného koření s dobře dávkovaným bukovým kouřem, dokonalým zráním pro silnou pikantní a výraznou chuť syrové uzeniny. Salám je vhodný jako menší pokrm na zobání. Prodává se v praktickém balení, je tak ideální na cesty.
Jméno pochází z dřívějších dob, kdy byla udírna součástí mnoha domů v jižním Tyrolsku.
Produkce na Kaltenbrunnhof: Rodina Trocker produkuje maso pro jejich Kaminwurz řeznictví, láskyplně ho ručně zpracovává podle tradiční receptury. Uzeniny jsou uzené studeným kouřem, poté se suší a zrají v sušicích komorách.
Možná Vás zaujmou i následující produkty
Primo Monti Iblei DOP - Italský olivový olej
549,00 Kč
|
Vítěz olivových olejů Trio - jemně ovocnéBěžná cena: 1 370,00 Kč Special Price 1 260,00 Kč |
Chardonnay DOC Venezia - bílé víno
269,00 Kč
|