Buongiorno!

Caputo Manitoba mouka na pizzu s vysokým obsahem lepku typ 0

Můžete být první, kdo napíše recenzi tohoto produktu

Availability: Skladem

79,00 Kč
NEBO

Rychlý přehled

Mouka z Manitoby, super pšenice s velmi vysokým podílem bílkovin. Její silná, lepková struktura udržuje těsta s velkým množstvím másla, droždí nebo vajec obzvláště elastická a pružná.

Caputo Manitoba mouka na pizzu s vysokým obsahem lepku typ 0

Dvojklikem na obrázek ho zobrazíte v plné velikosti

Oddálit
Přiblížit

Detaily

Zeptejte se kteréhokoliv výrobce pizzy v Neapoli, která mouka je ta nejlepší.! Bez pochyb řekne, že je to mouka z úctyhodného rodinného mlýna Antimo Caputo, který uprostřed rušného města stojí již od roku 1924!

Reologické vlastnosti (z datového listu Mulino Antimo Caputo):

Pevnost v pečení (hodnota W): 360 - 380

Elasticita (hodnota P / L): 0,45-0,55

Stabilita (hodnota S) : 16-20

Obsah lepku (v%):  14,0-14,5

Možná Vás zaujmou i následující produkty

Caputo mouka na pizzu typ 00 - dlouhá doba kynutí

Caputo mouka na pizzu typ 00 - dlouhá doba kynutí

69,00 Kč
Aktivní kvasnice na pizzu a focacciu

Aktivní kvasnice na pizzu a focacciu

109,00 Kč
Caputo přírodní kvasnice na pizzu 1kg

Caputo přírodní kvasnice na pizzu 1kg

329,00 Kč
 

Štítky produktu

Štítky oddělujte mezerou. Víceslovné uzavřete v apostrofech (').