Detaily
Ať už pizza, chléb nebo panini: droždí z nejslavnějšího italského mlýna na pizzu zaručuje originální italský řez.
Použijte svůj běžný recept na pizzu, ale kromě pivovarských kvasnic jednoduše přidejte 50 g Criscito na kilogram mouky a pokračujte dále.
Criscito je vlastně jen pro vůni (přírodní kváskové droždí), na těsto určitě potřebujete více droždí (buď suché nebo čerstvé -> nejlépe recept, který vyžaduje málo droždí).
Informace o skladování: Před otevřením obalu mohou být kvasnice skladovány při pokojové teplotě. Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte co nejdříve. V zásadě platí, že pokud byly kvasnice otevřeny delší dobu, mělo by se použít o několik gramů více - protože otevřené kvasnice v průběhu času přinášejí menší tah.
Možná Vás zaujmou i následující produkty
Rizoto se středomořskou zeleninou - směs
109,00 Kč
|
Caputo mouka na pizzu typ 00 - dlouhá doba kynutí
69,00 Kč
|
Rýže Arborio - na risotto
149,00 Kč
|