Detaily
Příprava: Zahřejte kousek másla v pánvi, přidejte rýži a několik minut za neustálého míchání pečte. Přidejte 1/2 sklenky bílého vína a přiveďte k varu. Míchejte při střední teplotě. Přidejte horký vývar, dokud není rýže zcela pokryta. Pokračujte v ohřátí risotta na střední teplotu a v případě potřeby míchejte častěji a přidejte trochu vývaru. Když je dosaženo požadované konzistence, promíchejte s více másla a strouhaného parmezánu. Nechejte 3 minuty odležet a podávejte.
Jedno balení stačí pro 3-4 osoby.
Možná Vás zaujmou i následující produkty
Rizoto se středomořskou zeleninou - směs
109,00 Kč
|
Carnaroli - rýže rizoto, 500 g
159,00 Kč
|
Směs rizoto z hříbků
139,00 Kč
|