Detaily
Originální Grana Padano se vyrábí převážně ve venkovských oblastech, a to v údolí Pádu. Kravské mléko z Pianura Padana je pro tento sýr cennou surovinou, zraje ve stylu starobylé řemeslné tradice, při teplotách mezi 15 a 22 °C.
Se svou typicky křehkou, zrnitou strukturou jsou mladé řezané plátky Grana Padano vhodné do salátů nebo jako chutná korunovace pro carpaccio.
V této první fázi zralosti je v sýru tolik tekutiny, že perfektně taje ve vašich omáčkách. Využít ho však můžete i na strouhání. Gratinujte s čerstvým strouhaným sýrem, anebo ho přidejte na ochucení do lasagní nebo pizzy!
Možná Vás zaujmou i následující produkty
Parmezánový nůž s dřevěnou rukojetí
159,00 Kč
|
Marmeláda ze cherry rajčátek
189,00 Kč
|
Velká burrata - BIO
189,00 Kč
|