Buongiorno!

Cotechino - v kuse

Můžete být první, kdo napíše recenzi tohoto produktu

Availability: Skladem

439,00 Kč
NEBO

Rychlý přehled

Pikantní klasika pro italský Nový rok. Tato vydatná uzeninová specialita ochucená středomořským kořením je již jemně předvařena. Pro maximální zážitek z chuti podávejte cotechino tradičně s čočkou.

Cotechino - v kuse

Dvojklikem na obrázek ho zobrazíte v plné velikosti

Oddálit
Přiblížit

Detaily

Cotechino se připravuje z hrubě nakrájeného vepřového masa, kůže, sádla a koření. Maso a koření se smíchají ve vepřových střevech, a poté se několik hodin vaří.

Návod pro přípravu: Nechte uzavřený sáček namočený ve vroucí vodě po dobu 20-25 minut. Poté vyjměte z obalu, nakrájejte na plátky a podávejte s bramborovou kaší, čočkou nebo fazolemi. Jako tradiční italské silvestrovské jídlo se cotechino podává s čočkou a polentou.

Možná Vás zaujmou i následující produkty

Pancetta z černého prasete - plátky

Pancetta z černého prasete - plátky

189,00 Kč
Toskánský crostino krém s lanýži

Toskánský crostino krém s lanýži

349,00 Kč
Salám z černého vepře - krájený

Salám z černého vepře - krájený

159,00 Kč
 

Štítky produktu

Štítky oddělujte mezerou. Víceslovné uzavřete v apostrofech (').