Detaily
A nyní si pojďte vychutnat tu neodolatelnou vůni.
V malém toskánském městečku Greve žije řezník Falorni na svém rodinném statku, kde se vyrábí tradiční a velmi chutné klobásky. Připravuje je pouze z toho nejlepšího možného masa a bylinek z Chianti. Tyto čerstvé klobásy obsahují tajnou směs koření podle rodinného receptu.
Salsiccia je syrová klobása vyrobená z vepřového masa. V závislosti na regionu lze použít i jiné druhy masa. Na Sicílii je oblíbené její grilování. Ve Falorni se pro přípravu používá červené víno Chianti a typické toskánské ingredience.
V balení získáte 4 kusy této delikátní uzeniny.
Salsiccie jsou čerstvě zabalené. Určité množství kapaliny v balení je zcela normální, po otevření se můžou opláchnout. Vezměte prosím také na vědomí, že čerstvou salsiccii lze uchovávat maximálně 2 týdny.
Možná Vás zaujmou i následující produkty
Tomino - sýr na gril a do trouby
99,00 Kč
|
Tagliata di Manzo - filet steak z Itálie
819,00 Kč
|
Jemná salsiccia s peperoncinem - 10 kusů
159,00 Kč
|