Buongiorno!

Uzené speciality

Položky 1120 z celkem 20

na stránku
Stránka:
  1. 1
  2. 2

Seznam  Tabulka 

Nastavit vzestupně
  1. Pikantní italský BIO salám

    Pikantní salám soppressata - Bio

    379,00 Kč

    Jemně ostrý, na vzduchu sušený salám z bio farmy Querceta v Apulii. Ručně dělaný získává svoji typickou rustikální formu. Úžasně vydatná pochoutka z toho nejlepšího vepřového masa, která vám vykouzlí úsměv na tváři. Dozvědět se více
  2. Cotechino - v kuse

    Cotechino - v kuse

    439,00 Kč

    Pikantní klasika pro italský Nový rok. Tato vydatná uzeninová specialita ochucená středomořským kořením je již jemně předvařena. Pro maximální zážitek z chuti podávejte cotechino tradičně s čočkou. Dozvědět se více
  3. Šunka Culatello - plátky

    Šunka Culatello - plátky

    239,00 Kč

    Rozmazlete své chuťové pohárky touto libovou šunkovou delikatesou z vepřového masa, která se s jemně slanou notou lahodně rozplývá na jazyku a v závěru se pyšní jedinečnou, nasládlou chuť. Grandioso! Dozvědět se více
  4. Capocollo dolce Calabrese

    Vepřový krk sušený na vzduchu - v kuse

    349,00 Kč

    Se svou červenou barvou a jemným bílým mramorováním působí jedno kolečko Capocolla skoro jako obraz. Nakrájíte-li ho na slabá kolečka, tak je tento salám z nasolené vepřové šíje opravdovou delikatesou na každém antipasti talíři. Ať chutná! Dozvědět se více
  5. Uzenina z komína - 1 pár

    Uzenina z komína - 1 pár

    159,00 Kč

    Za studena uzený a sušený syrový salám z jižního Tyrolska s jedinečnou kořeněnou chutí. Vyrobeno dle staré tradice rodiny Trocker vom Kaltenbrunnhof. Už jste měli tu čest ho ochutnat? Dozvědět se více
  6. Jelení salám - Dry Aged

    Jelení salám - Dry Aged

    519,00 Kč

    Tmavě červený salám z divočiny, který dozrává v solné jeskyni – takto si užijete Dry Ageing po té nejlepší možné stránce. Na suchém vzduchu dozrávající salám z libového masa jihotyrolských jelenů se suší po dobu osmi týdnů. Pak voní opravdu lákavě a ještě lépe chutná. Dozvědět se více
  7. Zampone - plněná prasečí noha

    Zampone - plněná prasečí noha

    679,00 Kč

    Aneb jak pozdravit Nový rok v Itálii. Vydatné vepřové koleno bylo jemně předvařeno a je plné dobře kořeněné vepřové klobásy. Tradičně se podáva s čočkou a polentou. Nechte si chutnat! Dozvědět se více
  8. Bresaola z Chianiny - v kuse

    Bresaola z Chianiny - v kuse

    1 099,00 Kč

    Chianina, ten nejjakostnější druh italského hovězího masa, se dle prastaré tradice Hannese Maira prosolí, za studena vyudí a následně vysuší na čerstvém alpském vzduchu. Servírujte toto naprosto libové maso nakrájené na slaboučké plátky jako šunku. Dozvědět se více
  9. Vepřové Capocollo Bio - v kuse

    Vepřové Capocollo Bio - v kuse

    409,00 Kč

    V té nejlepší bio kvalitě se vyrábí tato uzeninová specialita obzvláště jemné konzistence v malé usedlosti Querceta v Apulii. Chutná výtečně coby antipasto nebo nakrájená na panini. Nechte si chutnat! Dozvědět se více
  10. Strolghino di culatello

    Strolghino - salám z nejlibovější šunky

    239,00 Kč

    Není skladem

    Nejušlechtilejší ze všech salámů: tento měkký, jemný salám je vyrobený podle prastaré tradiční receptury z těch nejlibovějších kousků šunky, pancetty a tajné směsi koření. Dobrota pochází z Culatella. Dozvědět se více

Položky 1120 z celkem 20

na stránku
Stránka:
  1. 1
  2. 2

Seznam  Tabulka 

Nastavit vzestupně
2