Buongiorno!

Ryby a mořské plody

Položky 1118 z celkem 18

na stránku
Stránka:
  1. 1
  2. 2

Seznam  Tabulka 

Nastavit vzestupně
  1. Vongole al pomodoro

    Rajčatová omáčka s mušlemi

    139,00 Kč

    Čerstvé mušle s výbornými rajčaty dodají vašim těstovinám okamžitý nádech Středomoří. U „Spaghetti alle Vongole“ jednoduše otevřete sklenici a přidejte Vongole al pomodoro k al dente těstovinám. Dozvědět se více
  2. Přírodní mušle

    Přírodní mušle

    109,00 Kč

    'Spaghetti alle Vongole' jsou oblíbenou pochoutkou v italských přímořských restauracích. S těmito mušlemi, které jsou již připravené k vaření, rajčaty, trochou bílého vína a česnekem se vám podaří ukuchtit italskou pochoutku i u vás doma. Dozvědět se více
  3. Sicilské filety sardel - v olivovém oleji

    Sicilské filety z ančoviček - v olivovém oleji

    109,00 Kč

    Filety z růžových sardel se loví u Sicílie. Marinují se v lehkém olivovém oleji, který dokonale zakulatí jejich silné aroma. Znalci oceňují jemnou, kořenitou chuť, která připomíná prosciutto. Dozvědět se více
  4. Strouhaný kaviár z parmice

    Strouhaný kaviár z parmice

    329,00 Kč

    Ještě více chuti moře! Vylepšete své vynikající rybí pokrmy nebo těstoviny s jemně strouhanými jikrami parmice. Tato vzácná pochoutka je opravdovým zázrakem koření. Dozvědět se více
  5. Sušená rajčata s tuňákem

    Sušená rajčata s tuňákem

    349,00 Kč

    Úžasná, delikátní rajská jablka Pomodori secchi, která se dle staré tradice pomalu vysoušejí pod jižním sluncem. Ručně se pak plní Tonnem – středomořským tuňákem. Dozvědět se více
  6. Prémiové filety z ančoviček - v olivovém oleji

    Prémiové filety z ančoviček - v olivovém oleji

    109,00 Kč

    V Kantabrijském moři na severu Španělska se stýkají proudy tropů s proudy severních moří. Ančovičky zde mají masité filety a chutnají vysoce aromaticky. Čistý olivový olej podtrhuje jejich výraznou chuť! Dozvědět se více
  7. Sugo alla Siciliana

    Rajčatová omáčka s ančovičkami

    139,00 Kč

    Pouze to nejlepší pro vaše těstoviny! Sugo se jemně dusí, než se plně rozšíří jeho nezaměnitelná chuť. Živou chuť dodávají jemná sardelová filé, pupeny kaparů, česnek a špetka bílého vína. Dozvědět se více
  8. Rybí omáčka z ančoviček

    Rybí omáčka z ančoviček

    379,00 Kč

    Tekutý jantar z pobřeží Amalfi! Zrání v dubových sudech trvá déle než 6 měsíců, aby se extrahovala vzácná esence ze solených filetů sardele. Dejte těstovinám, rybám a zelenině vzácnou dávku mořského koření. Dozvědět se více

Položky 1118 z celkem 18

na stránku
Stránka:
  1. 1
  2. 2

Seznam  Tabulka 

Nastavit vzestupně
2