Detaily
Caponata je typickým pokrmem sicilské kuchyně, pro kterou existuje mnoho variací receptů na sluncem políbeném středomořském ostrově. Cutrera připravila tuto caponatu se spoustou lilku a rajčatové omáčky. Během naší ochutnávky se sklenice rychle vyprázdnila - Caponata přesvědčuje velmi harmonicky vyváženým poměrem jednotlivých druhů zeleniny a koření.
Tip: Tento sicilský pokrm podáváme studený jako předkrm, nebo horký s těstovinami, anebo na dušené ryby.
Jak jsme na Giovanni Cutrera zvyklí, všechny ingredience pocházejí přímo z regionu.
Možná Vás zaujmou i následující produkty
Carciofi - Prémiové artyčoky
299,00 Kč
|
Na slunci usušená zelenina , naložená v olivovém oleji
245,00 Kč
|
Koření na těstoviny - aglio, olio, peperoncino
189,00 Kč
|