Detaily
Caponata je typickým pokrmem sicilské kuchyně, pro kterou existuje mnoho variací receptů na sluncem políbeném středomořském ostrově. Cutrera připravila tuto caponatu se spoustou lilku a rajčatové omáčky. Během naší ochutnávky se sklenice rychle vyprázdnila - Caponata přesvědčuje velmi harmonicky vyváženým poměrem jednotlivých druhů zeleniny a koření.
Tip: Tento sicilský pokrm podáváme studený jako předkrm, nebo horký s těstovinami, anebo na dušené ryby.
Jak jsme na Giovanni Cutrera zvyklí, všechny ingredience pocházejí přímo z regionu.
Možná Vás zaujmou i následující produkty
Malinové pralinky a rosato - dárková sadaBěžná cena: 519,00 Kč Special Price 439,00 Kč |
Grappa zrající 5 let v dubových sudech
1 650,00 Kč
|
Pasírované rajčata Piennolo
269,00 Kč
|