Chléb, snacks & pomazánky
Chléb, snacks & pomazánky
-
Nduja - paštika z černého prasete s chilli
219,00 KčTato červená paštika z pikantních chilli papriček a kořeněného masa pocházejícího z původní černé rasy vepřů 'Suino Nero di Calabria' se řadí mezi tradiční speciality z prosluněného jihu Kalábrie. Dozvědět se více -
Ručně vyráběné klasické Grissini
79,00 KčKřupavé, aromatické a do zlatova upečené krátké grissini s vkusným tvarem, leží v rukou jako elegantní doutník. Hodí se výtečně k různým dipům, anebo jen tak. Dozvědět se více -
Chlebové placky s cibulí
189,00 KčV rodinném pekařství Naecklerových se stále pracuje podle osvědčených, tradičních receptů a vše se dělá ručně. Tyto placky se ochucují opečenou cibulkou a poté se těsto ručně promíchá, aby bylo před pečením pěkně nadýchané. Dozvědět se více -
Chlebové placky s rozmarýnem
139,00 KčKřupavoučké chlebové placičky zlatavé barvy z manufaktury Cherchi jsou ideálním společníkem pro pohodový večer. Pečou se dle tradičního receptu, který znali již staří sardinští pasáci dobytka. Tato varianta je navíc ochucena aromatickým rozmarýnem. Dozvědět se více -
Toskánský crostino krém s lanýži
349,00 KčS touto játrovou paštičkou doplněnou výraznou chutí lanýžů jednoduše připravíte výtečné crostini, jako byste byli rodilí Toskánci. Donna Mila připravuje kořeněnou pomazánku se spoustou lásky, a to podle starého receptu své rodiny. Dozvědět se více -
Rajčatové pesto s ančovičkami
239,00 KčBruschetta a pesto v jednom: jemně kořeněný mix z aromatických cherry rajčátek, Pantelleria kapar, ančoviček a Gran Cru olivového oleje chutná výtečně na crostini nebo na těstovinách. Po ochutnání si budete připadat jako na Sicílii. Dozvědět se více -
Pecorino tavený smetanový sýr
219,00 KčPochoutka z ovčího sýru na nezvyklý způsob. Namažte si tento krémově hustý Pecorino krém na křupavoučký chléb. Příjemně vás překvapí harmonickým aromatem ovčího sýra a jemnou notou pikantnosti. Dozvědět se více -
Crostino Toscano pomazánka
269,00 KčPro získání boží pochoutky se tato crostini pomazánka se slepičími játry vyrábí dle starého receptu s trochou vína, typickými toskánskými bylinkami a s přídavkem olivového oleje. Úžasně chutná na opečené topince ciabatty, anebo jako mazání ke grissinám. Dozvědět se více -
Ciabatta s bylinkami
95,00 KčTento jemný, pečený chléb s venkovským olivovým olejem voní intenzivně po koření. Jeho zlaťoučká, křupavoučká kůrka je zhusta posypána toskánskými bylinkami, jakými jsou bazalka a tymián. Prosíme, berte na vědomí naše údaje týkajíci se čerstvosti produktu. Dozvědět se více -
Originální jihotyrolské chlebové placky
189,00 KčOriginální jihotyrolské chlebové placky jsou křupavoučké, kořeněné fenyklovými semínky a kmínem. V rodinné manufaktuře Naecklerových se vyrábí tradičně ručně, aby bylo těsto pěkně nadýchané. Dozvědět se více