Buongiorno!

Ručně vyráběné Grissini s rozmarýnem

Můžete být první, kdo napíše recenzi tohoto produktu

Availability: Skladem

79,00 Kč
NEBO

Rychlý přehled

Tyto malé, ručné dělané chlebové ruličky úžasně chutnají po čerstvých větvičkách rozmarýnu. Křupavoučké a uvnitř jemné, příjemné zobání ke sklence červeného vína, a také k vychlazenému pivu.

Ručně vyráběné Grissini s rozmarýnem

Dvojklikem na obrázek ho zobrazíte v plné velikosti

Oddálit
Přiblížit

Více pohledů

  • Ručně vyráběné Grissini s rozmarýnem
  • Ručně vyráběné Grissini s rozmarýnem

Detaily

Rubata rodiny Genovesio se pečou s "Lievito Madre", z mírného kváskového těsta z pšeničné mouky. Těsto se s olivovým olejem hněte tak dlouho, až získá pevnou strukturu. Olivový olej činí chuť těsta elegantnější a příjemnější, než když se v archetypálních dobách peklo se sádlem. Hlavní rozdíl mezi dlouhými a krátkými tyčinky Rubata pak spočívá v přípravě. Pro Grissini těsto se natahuje ručně, a pro Rubata je těsto válcované na sebe tak, že dosáhne uzlovitého, spletitého tvaru.

Rubata jsou také mnohem starší než klasické tyčinky. Byly vynalezeny v roce 1679 v Turíně pro mladou Duke Vittorio Amedeo II, z důvodu její nechuťti k měkké strouhance. Křupavé Rubata se velice rychle staly populárními, že dokonce i Napoleon Bonaparte z Paříže osobně posílal kurýra do Piemontu.

Možná Vás zaujmou i následující produkty

Ciabatta - klasická

Ciabatta - klasická

95,00 Kč
Nduja - ostrá paštika

Nduja - ostrá paštika

189,00 Kč
Krémový sýr s lanýži a pepřem

Krémový sýr s lanýži a pepřem

219,00 Kč
 

Štítky produktu

Štítky oddělujte mezerou. Víceslovné uzavřete v apostrofech (').