Detaily
Caserecce jednoduše znamená ručně vyrobené a pro nás to kromě toho značí i znamenitou pochoutku. Doba vaření je asi 12 minut.
Caserecce svým krouceným tvarem připomínájí dávné svitky. Omáčka se na nich drží obzvlášť dobře. Mimo jiné se tyto těstoviny také skvěle hodí k jemným zeleninovým omáčkám. Gentile se nachází v Gragnanu, poblíž Neapole, již od roku 1876 a ještě dnes jsou zde těstoviny ženami ručně rolované. Místo je od 16. století proslulé pro své sušené, chutné těstoviny a dokonce se považuje za neoficiální hlavní město těstovin.
Ocenění
Gambero Rosso 2013: Nejlepší výrobce těstovin
Test gastronomických těstovin 2014: 2. místo
Možná Vás zaujmou i následující produkty
Ripasso Valpolicella DOC - červené víno
409,00 Kč
|
Kroucené těstoviny Vesuvio - Gragnano Pasta IGP
139,00 Kč
|
Vroubkované těstoviny Mafalde - Pasta Gragnano IGP
139,00 Kč
|