Detaily
Přednosti Classico Quattrociocchi
Silná vůně s tóny zelených rajčat a zeleným pepřem - jasně zlatožluté barvy s jemnými odstíny zelené: Olej je vytlačována z Itrana, Moraiolo a Leccino oliv, typických odrůd Lazio. Lichotí patra s elegantními tóny máty, bazalky a šalvěje.
Kde se olivový olej Quattrociocchi Classico doporučuje?
Harmonicky ostrý a hořký olivový olej vyhovuje na dušenou zeleninu, cizrnu, kuskus, pečené brambory, korýše, drůbež nebo jehněčí z trouby.
Kde rostou olivy pro olivový olej Classico?
Rostoucí oblasti jsou 200-600m nad mořem na úpatí Ernici, pohoří v Apenninen rozprostírající se mezi Lazio a Abruzzo. Organické olivy jsou ručně sbírané denně a lisované každý den ve svém vlastním mlýně.
Jak je olivový olej Classico vyráběn?
Sklizeň začíná koncem října a trvá až do listopadu. Poté, olivy jsou kontrolovány, listy byly odstraněny, promyty, rozdrtí se a extrahuje se v lisu. Potom se olej filtruje, skladuje a poté se plní do lahví.
Ocenění:
Gurmán Olio Award 2017: 2. místo intenzivně ovocný olivový olej
Gurmán Olio Award 2021: 1. místo intenzivně ovocný olivový olej
Vlastnosti:
Sklizeň: 2021
Olivová odrůda: Itrana
Metoda sběru: ručně
Oblast / Region: Lazio
Kategorie: intenzivně-ovocná
Filtrovaný
Možná Vás zaujmou i následující produkty
Výlevka olivového oleje s klapkou
119,00 Kč
|
Antico Frantoio della Fattoria - kanystr 3 litry
2 170,00 Kč
|
Olivastro - nejlepší italský olivový olej 2019
549,00 Kč
|