Detaily
Pravý šafrán – více se dozvíte zde:
Použití šafránu: tak to funguje
Než ho přidáte do pokrmu, musíte šafrán opatrně rozpustit v troše teplé vody. Prášek se rozpouští rovnoměrněji a rychleji než šafránové nitě, které se musí před namáčením lehce rozdrtit. Také se snadněji dávkuje.
Kolik šafránu: dávkování
Pozor: velmi malé množství má za následek extrémně intenzivní chuť a barvu. 15 gramů v sáčku obvykle vystačí pro tři až čtyři osoby.
To nejlepší přijde nakonec
Jako mnoho jiných koření, šafrán ztrácí část své chuti, když je zahříván po dlouhou dobu. Pro plnou chuť přidejte šafrán až na konci doby vaření. Dobře promíchejte, dokud se rovnoměrně nerozloží.
Možná Vás zaujmou i následující produkty
Lanýžová pasta s houbami
189,00 Kč
|
Pelati - loupaná rajčata sada 6 ksBěžná cena: 329,00 Kč Special Price 269,00 Kč |
Jemná mořská sůl ze Sicílie
109,00 Kč
|