Detaily
V žáru sicilského slunce se mořská voda odpařuje ve velkých mělkých břehových rybnících. Krajinu formují plameňáci a staré větrné mlýny, ve kterých se sůl tradičně mlela. Krystaly soli se pomalu vytvářejí v pánvích a když se voda úplně odpaří, solináři začnou sklízet. Sicílie je historickým centrem italské výroby soli a její produkty jsou známy daleko za hranicemi Itálie. Sůl - bez pomocných látek a přísad - je cennou přísadou v kuchyních mnoha gurmánů a hvězdných kuchařů.
Možná Vás zaujmou i následující produkty
Pivovarské kvasnice na těsto na pizzu
69,00 Kč
|
Mozzarella fior di latte Bio - mozzarella na pizzu, bio
189,00 Kč
|
Pivovarské kvasnice výhodné balení - 3 x 3 sáčkyBěžná cena: 209,00 Kč Special Price 189,00 Kč |