Detaily
Použití je velmi snadné.
Pokud k receptu potřebujete droždí, nahraďte jej Lievito Madre, a jinak postupujte podle receptu jako obvykle. Zpravidla potřebujete 50 g Lievito Madre na 500 g mouky.
Živé kultury
Směs obsahuje živé kultury, a proto má omezenou životnost a není vhodná pro ukládání a skladování ve velkém množství.
Lievito Madre - kvásek
Směs se skládá z měkké pšeničné mouky typu 0, mouky z pšeničných klíčků a kynutého prášku. Ať už je to pšenice měkká, pšenice tvrdá, špalda nebo kamut: Lievito Madre lze přidat do všech druhů mouky. Je ideální pro pečení chleba, pizzy, focaccia, grissini i krekrů.
Možná Vás zaujmou i následující produkty
Pelati - italská oloupaná rajčata
55,00 Kč
|
Scamorza z kravského mléka - Bio
159,00 Kč
|
Mozzarella z buvolího mléka 2x
219,00 Kč
|