Detaily
Návod k přípravě pizzy: Potřebujete: 1 kg Fioreglutu, 800 g vody, 15 g droždí, 35 g oleje a 35 g soli. Kuchyňským robotem promíchejte mouku s kvasnicemi, vodou a solí po dobu 5 minut. Přidejte olej a míchejte další 2 minuty. Poté dejte těsto na 30 minut do lednice. Vytvarujte kuličky o hmotnosti 250-280 g a vložte je zpět do lednice na minimálně 3 hodiny, maximálně na 24 hodin. Těsto vyválíme tak, že pracovní plochu poprášíme rýžovou moukou. Poté pečeme 2–3 minuty při 370 ° C.
Návod na přípravu focaccia: Potřebujete: 1 kg Fioreglutu, 950 g vody, 20 g droždí, 50 g oleje a 35 g soli. Všechny suroviny zpracujte na homogenní těsto. Těsto položte na lehce naolejovaný plech, přikryjte utěrkou a nechte kynout maximálně 40 minut. Obložte dle chuti a pečte v troubě na 220 ° C asi 35-40 minut.
Možná Vás zaujmou i následující produkty
Caputo mouka na pizzu typ 00 - dlouhá doba kynutí
69,00 Kč
|
Pivovarské kvasnice na těsto na pizzu
69,00 Kč
|
Caputo mouka na pizzu typ 00 - krátká doba kynutí
69,00 Kč
|