Buongiorno!

Caputo Manitoba mouka na pizzu s vysokým obsahem lepku typ 0

Můžete být první, kdo napíše recenzi tohoto produktu

Availability: Skladem

79,00 Kč
NEBO

Rychlý přehled

Mouka z Manitoby, super pšenice s velmi vysokým podílem bílkovin. Její silná, lepková struktura udržuje těsta s velkým množstvím másla, droždí nebo vajec obzvláště elastická a pružná.

Caputo Manitoba mouka na pizzu s vysokým obsahem lepku typ 0

Dvojklikem na obrázek ho zobrazíte v plné velikosti

Oddálit
Přiblížit

Detaily

Zeptejte se kteréhokoliv výrobce pizzy v Neapoli, která mouka je ta nejlepší.! Bez pochyb řekne, že je to mouka z úctyhodného rodinného mlýna Antimo Caputo, který uprostřed rušného města stojí již od roku 1924!

Reologické vlastnosti (z datového listu Mulino Antimo Caputo):

Pevnost v pečení (hodnota W): 360 - 380

Elasticita (hodnota P / L): 0,45-0,55

Stabilita (hodnota S) : 16-20

Obsah lepku (v%):  14,0-14,5

Možná Vás zaujmou i následující produkty

Výhodné balení Caputo mouky na pizzu typ 00 - dlouhá doba kynutí 3x1kg

Výhodné balení Caputo mouky na pizzu typ 00 - dlouhá doba kynutí 3x1kg

Běžná cena: 209,00 Kč

Special Price 189,00 Kč

Caputo bezlepková mouka na pizzu

Caputo bezlepková mouka na pizzu

299,00 Kč
Caputo tradiční mouka na pizzu typ 00

Caputo tradiční mouka na pizzu typ 00

69,00 Kč
 

Štítky produktu

Štítky oddělujte mezerou. Víceslovné uzavřete v apostrofech (').