Detaily
Použití je velmi snadné.
Pokud k receptu potřebujete droždí, nahraďte jej Lievito Madre, a jinak postupujte podle receptu jako obvykle. Zpravidla potřebujete 50 g Lievito Madre na 500 g mouky.
Živé kultury
Směs obsahuje živé kultury, a proto má omezenou životnost a není vhodná pro ukládání a skladování ve velkém množství.
Lievito Madre - kvásek
Směs se skládá z měkké pšeničné mouky typu 0, mouky z pšeničných klíčků a kynutého prášku. Ať už je to pšenice měkká, pšenice tvrdá, špalda nebo kamut: Lievito Madre lze přidat do všech druhů mouky. Je ideální pro pečení chleba, pizzy, focaccia, grissini i krekrů.
Možná Vás zaujmou i následující produkty
Caputo Manitoba mouka na pizzu s vysokým obsahem lepku typ 0
79,00 Kč
|
Žlutoploutvé filety z tuňáka v olivovém oleji
269,00 Kč
|
Chili vločky z Kalábrie
139,00 Kč
|