Buongiorno!

Tagliata di Manzo - filet steak z Itálie

Můžete být první, kdo napíše recenzi tohoto produktu

Availability: Není skladem

819,00 Kč

Rychlý přehled

Tento steak se vyřízne jako klasický bistecca z toho nejjemnějšího roastbeafu, ale zbaví se při tom kosti. Výtečně se hodí coby tagilata – tedy k italské formě přípravy steaku: šťavnatě se ugriluje a následně se krájí na tenké plátky. Ah, už teď v ústech cítíme tu božskou chuť.

Tagliata di Manzo - filet steak z Itálie

Dvojklikem na obrázek ho zobrazíte v plné velikosti

Oddálit
Přiblížit

Detaily

Tip: Stefano Falorni doporučuje Bistecca Tagliatu hodinu před vařením vytáhnout z lednice. Pak rozehřejte gril a uložte maso na horký rošt. Z každé strany grilujte 3 až 5 minut, podle potřeby. Nakrájejte na prst tlusté plátky, posypte al gusto solí a podávejte, dobrou chuť!

Možná Vás zaujmou i následující produkty

Nduja pikantní hamburger - 2 kusy

Nduja pikantní hamburger - 2 kusy

139,00 Kč
Italský T-bone steak

Italský T-bone steak

Běžná cena: 1 780,00 Kč

Special Price 1 620,00 Kč

Bílé víno Manzoni Bianco IGT

Bílé víno Manzoni Bianco IGT

269,00 Kč
 

Štítky produktu

Štítky oddělujte mezerou. Víceslovné uzavřete v apostrofech (').