Detaily
Ortolinu můžete použít jako základ pro přípravu těstovinových omáček nebo pro zušlechťování polévek. Také chutné na čerstvém nebo toastovém chlebu.
Rodolfi Mansueto SpA s více než 110 lety zkušeností je jednou z nejstarších společností na zpracování rajčat v Itálii. Společnost se sídlem v severní Itálii v provincii Parma se nachází v tzv. „Food Valley“ a má dvě výrobní zařízení (Ozzano Taro a Castelguelfo), ve kterých se více než 150 000 tun čerstvých rajčat zpracovává na koncentráty , rajčatové protlaky a omáčky každý den. Se svou tradiční značkou „Ortolina“ si společnost získala primární postavení na italském trhu i v zahraničí. Starý recept z roku 1936 tvořil základ úspěchu rajčatové a zeleninové omáčky. Ida, manželka tehdejšího majitele Mansueta, připravovala omáčku z rajčat a zeleniny v neděli a při zvláštních příležitostech - Mansueto chtěla tuto omáčku vyrábět průmyslově a nabídnout ji spotřebitelům praktickým a pohodlným způsobem. V 50. letech si Ortolina našla cestu do italských kuchyní pod heslem „Zahrada v kuchyni“ („L'orto in Cucina“). Rychle a pohodlně z tuby - tento obrázek se dodnes téměř nezměnil. K dnešnímu dni jsou vybírána a zpracovávána pouze ta nejlepší italská rajčata, která dosáhla správného stupně zralosti.
Možná Vás zaujmou i následující produkty
Pasírované rajčata Piennolo
269,00 Kč
|
Čerstvé pesto Genovese
189,00 Kč
|
Sušená italská rajčata
159,00 Kč
|